Kondominium Mampu Milik di Kuala Lumpur, Freehold, Bawah RM400k

Kondominium Mampu Milik di Kuala Lumpur

Kondominium mampu milik di Kuala Lumpur bawah RM400k?! Mesti tak percaya apa yang saya katakan.

Malah ramai yang skeptikal dan tak percaya di mana sudah tiada kondominium mampu milik di Kuala Lumpur.

Mana tak nya, studio unit pun sudah mencecah RM500-600k di KL ini. Kalau harga yang mampu milik pula adalah kategori RUMAWIP & PP1M sahaja.

Tapi apa yang berlaku seterusnya pasti mengejutkan anda .

Projek baru beralamatkan KL 3 bilik 2 bilik air dijual pada harga bawah RM400k. Mana nak dapat?

Jika dibandingkan dengan projek lain di Jalan Kuching, projek ini adalah yang termurah. RM450 psf vs RM600-700 psf.

Kondominium Mampu Milik di Kuala Lumpur

Minggu lepas, saya berkesempatan melawat Sales Gallery Kondominium Mampu Milik di Kuala Lumpur ini bersama-sama geng perunding hartanah & Team KakiProperty dan mengambil sedikit info mengenai projek ini.

BACA RUMASAN PROJEK INI: Kondominium di Jalan Kuching, Beli Berbaloi-baloi.

Total units ada 577 unit. Split non bumi & bumi adalah 70:30. Non bumi 404 unit, bumi 173 unit.

Kebanyakan orang mesti akan cakap developer berat sebelah kerana split yang tidak adil antara bumi & non bumi.

Tapi yang peliknya, unit non bumi hanya tinggal kurang dari 10 unit sahaja. Manakala bumi unit masih berbaki separuh lagi. Banyak kan?

Tahukah anda, untuk projek di lembah klang ini banyak bumi unit yang tak terjual.

Siapa yang patut dipersalahkan? Developer/kerajaan/Non bumi/diri sendiri?

Rugi lah orang bumi kalau tidak ambil peluang ini.

Sebab unit adalah jenis Freehold tanpa sekatan di mana upon Vacant Position(VP) nanti bumi boleh jual kepada non bumi.

Mesti ada untung punya. Dah lah booking rendah, rebat lebih tinggi dari non bumi. Harga belian pun lebih rendah. Unfair advantage untuk bumi buyers.

Apa tunggu lagi? Ada duit boleh beli!

Kepada yang berminat jangan malu jangan segan, saya ada team yang boleh membantu anda.

Klik butang di bawah ini, jika anda nak tahu info lebih lanjut dan isikan butir-butir anda di borang di bawah artikel tersebut.

Klik di sini untuk info selanjutnya

Team saya akan hubungi anda secepat mungkin.

Beberapa gambar yang sempat saya ambil sewaktu di Sales Gallery.

Kondominium Mampu Milik di Kuala LumpurKondominium Mampu Milik di Kuala LumpurKondominium Mampu Milik di Kuala Lumpur

NAK BELAJAR HARTANAH & BISNES LAGI?

Jika mahu, isikan nama dan emel anda di bawah ini.

Leave a Reply

CommentLuv badge